Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /homepages/25/d319315440/htdocs/everon/wp-content/plugins/nextgen-facebook/lib/com/util.php on line 331

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /homepages/25/d319315440/htdocs/everon/wp-content/plugins/nextgen-facebook/lib/com/util.php on line 331

About usQuien somosQui Som

Abr 29 2014
By: admin
Categories: Sin categoría
No Comments

Dossier-Presentacio_02

Actualment la nostra App acaba de sortir de l’ou!

Everon Games és un estudi independent sorgit de l’entusiasme per crear jocs d’autor. “Per nosaltres fer fàcil lo complicat és un art… Però és un art complicat d’aprendre”. Aconseguir un bon game flow és un altre repte. No tan sols en el disseny visual es pot trobar la bellesa doncs entenem el codi com la columna vertebral del joc i aquesta pot ser-hi més o menys flexible. Ens agrada comptar amb aquesta flexibilitat a l’hora d’implementar actualitzacions i millores. Creiem que un joc sempre ha d’ensenyar alguna cosa curiosa. Entenem els videojocs com un tot format de moltes parts per això ens encanta fer la composició musical dels nostres jocs, també l’aspecte lúdic ens interessa. Ens impliquem en tots els procesos amb molta cura. Sempre tractant d’ innovar.
Dossier-Presentacio1

Esperem començar aviat la serie online animada de Yumky integrada dins l’aplicació.Altres jocs integrats en les futures actualitzacions consistiran en les bones pràctiques del reciclatge, els esports, la natura i fomentar l’amistat amb l’ajut del nou company “Wiskers”.

Per altra banda estem revisitant els jocs analògics dels 80… Però això és una sorpresa per la pròxima actualització.

  Àlex Monge, 3D artist i dissenyador de Videojocs, va començar la seva formació artística al Vapor universitari de Terrassa i després va continuar a l’escola Idep en Barcelona. En la seva trajectòria professional ha treballat en posproductores de publicitat, sèries d’animació, pel·lícules i com il.lustrador de llibres de ciencia ficciò. Dedicant-se també aquests darrers anys al disseny de videojocs. Roberto Rodríguez, programador i dissenyador de videojocs, va estudiar la carrera d’informàtica a l’Euncet en Terrassa, després va realitzar el Màster de Videojocs a la UPC. Ha treballat durant molts anys en l’àmbit de la docència i com a programador en diverses aplicacions, dedicant-se aquest últims anys al disseny i programaciò de videojocs.

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  • Welcome....

    Everon Games is a young independent games developer studio with a background in the games industry.
    We not only develop our own games, we also offer some services like full game development and art outsourcing.
    Follow the Dreams of Yumky !!!!

  • Twitter
  • video